Kottarna ute på turné

Lördagen den 30 oktober drog vi iväg med hela vår föreställning till Luleå och Örnäset där Tornedalsgillet hade bokat in vår show 2010.

Mycket rekvisita, mycket ljus och ljud, mycket kläder och en förväntansfull publik väntade. Sen var det bara att köra i gång och redan på entré låten, med Hövding”Barascel” och de vackra glädjeflickorna från Bjurå Saloon, hade vi publiken med oss. Som det skrattades och applåderades.

Så här skrev Tornedalsgillet på sin hemsida:

Revy med ”Kottarna” från Bjurå 30 oktober

Örnässkolans aula var fullsatt. Trots att Björn Skifs uppträdde på Kulturens Hus kom 295 personer för att få sig ett gott skratt med dessa aktörer från Bjurå. Ute var det dåligt väder med regn och snöblandat men inne var det desto bättre värme. I pausen bjöd vi på fika; kaffe, the och kanelbulle.

 

Tack till en helt underbar publik! Tack till arrangörerna!

 .