Det är inte alltid roligt hos Kottarna i Bjurå…

Ove vår kära revymedlem som varit med sen starten av revygruppen Kottarna lämnade detta livet när som hösten hade gjort sitt intåg den tredje oktober 2010.

Ove var en av de som med glädje och energi startade revygruppen Kottarna i Bjurå och genom åren gjort sig känd som den store underhållaren från scen.

Otaliga var hans roller, han gjorde sig lika bra som bråkig tonårsunge, charmig förförare, gynekolog med stor inlevelse, förvirrad flygkapten på SAS, rockande loss som överviktig brutta till ”Fat Mammy Brown”, en roll som han älskade att framföra.

Han tyckte ibland att han fick alltför många ”kalsongroller” men efter lite övertalning och motivation så tyckte han att det var helt OK . Många roller och sångduetter samt ett bejublat balettnummer tillsammans med Gudrun har han gjort med glädje till publiken ovationer.

Tack Ove för alla år och alla skratt och vi är helt övertygad om att Ove fortsätter att köra sin revy där han nu befinner sig.

 .